Betrokken en betrouwbaar

Voor velen al jaren een begrip, voor anderen een eerste kennismaking: CTS&S. Of het nu gaat om de aanschaf van computers en de bijbehorende randapparatuur, de installatie van (beveiligings)software, netwerkbeheer of internettoepassingen: bij CTS&S bent u altijd aan het juiste adres.

De afgelopen negentien jaar heeft CTS&S zich ontwikkeld tot een fullservice bedrijf op het gebied van kantoorautomatisering en communicatietechnologie. Wij zijn een betrokken en betrouwbare partner voor (MKB-)bedrijven én particulieren die op zoek zijn naar een oplossing die optimaal aansluit bij hun specifieke zakelijke of persoonlijke situatie. CTS&S biedt u een deskundig advies, up-to-date producten, snelle service en vooral een persoonlijke aanpak.

Met een hecht team van gedreven specialisten werken wij aan een professionele en praktische inrichting van uw automatisering. Meer weten? Op deze website maakt u kennis met onze dienstverlening. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, een nadere kennismaking of een vrijblijvende offerte.

1999 - 2024 © Copyright - CTS&S Dodewaard - Logo: Blankenberg Design BNO - Design: Van de Sand Design