Portfolio diensten en producten

CTS&S kan in principe bijna alle hard- en software leveren. We beschikken over een groot netwerk aan deskundigen op allerlei gebieden waardoor we vaak in staat zijn om totaal oplossingen te bieden. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van ICT en zullen u dan een betrouwbaar advies geven.

Een aantal voorbeelden van veel gebruikte merken in onze praktijk:
(klik op onderstaande logo’s voor meer informatie)

CTS&S is partner van Microsoft. Wij zijn mede daardoor in staat om u adequaat te helpen bij de keuze, installatie en trouble shooting van onder andere Windows en Office. Veel klanten hebben via CTS&S een abonnement op de cloud software Office365. Wij ondersteunen velen bij het gebruik van dit veelzijdige pakket.

Trend Micro is onze keuze als het om de beveiliging van uw computer of netwerk gaat. CTS&S is zeer ervaren met deze software en we leggen u dan ook graag uit wat voor uw situatie de beste bescherming is.

Voor het maken van een goede betrouwbare back-up is een echte netwerkschijf (NAS) noodzakelijk. Wij zijn dealer van de marktleider Synology en hebben jarenlange ervaring met het inrichten van back-ups met deze apparaten. Daarnaast zijn deze netwerkschijven erg geschikt om foto’s en video’s veilig op te slaan en te bekijken; zowel in huis als daarbuiten.

Een goed Wi-Fi signaal is tegenwoordig bijna net zo onmisbaar als stromend water in huis. CTS&S heeft ruime ervaring met de aanleg en onderhoud van goed beveiligde Wi-Fi netwerken. We zijn gecertificeerd dealer van Draytek netwerkapparatuur. We worden regelmatig geschoold en ook de ondersteuning door de importeur is van hoog niveau. Hierdoor kunnen wij ook in de meest bijzondere panden vaak een goed Wi-Fi netwerk aanleggen en voor u onderhouden.

Ten slotte brengen we graag onze diagnose software ScanCircle onder uw aandacht.

 
Scancircle Logo
ICT Keurmerk - logo
ICT Waarborg - logo
Microsoft partner - logo
Erkend Leerbedrijf - logo

Contactgegevens

Gesperdensestraat 3
6669 MP Dodewaard

Telefoon: 0488 420227
E-mail: info@ctss.nl

Openingstijden

We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Buiten deze tijden reageren we zo snel mogelijk op ingesproken voicemailberichten of e-mails.

1999 - 2018 © Copyright - CTS&S Dodewaard - Logo: Blankenberg Design BNO - Design: Van de Sand Design