Storing? Bel onze Helpdesk!

De medewerkers van CTS&S zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke ICT en ICT voor thuis. Daarnaast heeft CTS&S jarenlange ervaring met het oplossen van storingen voor XS4ALL en Telfort. Ook door deze ervaringen en o.a. de contacten met de opleidingscentra voor ICT is onze kennis up-to-date. Onze servicemonteurs staan dan ook goed toegerust paraat als u problemen heeft met uw computer of randapparatuur.

Is uw PC kapot of loopt uw printer vast? CTS&S beschikt over een reparatiedienst waarmee u vaak vele tientallen euro’s kunt besparen. Snel, goed en voordelig.

Het telefoonnummer van onze helpdesk is 0488 420227.

We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden reageren we zo snel mogelijk op ingesproken voicemailberichten of e-mails.

Tarieven

Ons uurtarief bedraagt € 68,00 exclusief BTW per uur. (€ 82,21 inclusief BTW) We ronden de tijd naar boven af op kwartieren. Ook voor telefonische ondersteuning geldt hetzelfde tarief met een minimum van 15 minuten die wij in rekening brengen voor onze diensten.

In de plaatsen Dodewaard, Zetten, Opheusden, Andelst, Herveld, Hemmen en Randwijk berekenen wij geen voorrijkosten. Bij overige plaatsen binnen een afstand van 20 km brengen wij € 24,20 incl. BTW in rekening. Kilometers boven de 20 kosten € 1,21 per stuk.. Onderzoekskosten worden in rekening gebracht als er geen reparatieopdracht volgt. Deze bedragen € 39,50 inclusief BTW.

Support op afstand

Scannen met ScanCircle

1999 - 2024 © Copyright - CTS&S Dodewaard - Logo: Blankenberg Design BNO - Design: Van de Sand Design