Even voorstellen

“Ik bespeurde een grote behoefte aan hoogwaardige ICT-dienstverlening, dicht bij de klant”, zo verklaart Rob Luchsinger zijn motivatie om in 1999 CTS&S op te richten. Sindsdien is hij de drijvende kracht achter het bedrijf. Rob vindt het belangrijk om zijn zakelijke en particuliere klanten persoonlijk te kennen. “Door de vele contacten weten we wat de klant wil. Zo kunnen we ons motto ‘betrokken en betrouwbaar’ ook echt waarmaken.“

CTS&S is een klein maar compleet bedrijf. Rob Luchsinger: “We beschikken over een uitgebreid netwerk van IT-ers die vrijwel alle hard- en software door en door kennen. Voor elk ‘probleem’ hebben we wel een oplossing in huis. Daarnaast is CTS&S een erkend leerbedrijf voor de ICT-sector. Dankzij de wisselwerking tussen opleidingsintituten en CTS&S blijven wij goed bij de les.

Omdat we all round zijn, doen klanten keer op keer een beroep op onze expertise. We hechten veel waarde aan die langdurige relatie. Dat is voor ons het bewijs dat klanten vertrouwen hebben in onze aanpak.”

ICT Keurmerk

Sinds 6 augustus 2014 zijn Rob Luchsinger en Erik Remmerde gecertificeerde keurmeesters voor het ICT keurmerk! Het ICT Keurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals de computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, zolang u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICT Keurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging. Via het formulier op de pagina “Meer informatie?” kunt u een keuring of nadere informatie aanvragen.

1999 - 2024 © Copyright - CTS&S Dodewaard - Logo: Blankenberg Design BNO - Design: Van de Sand Design